Acolo am văzut Cuvântul lui Dumnezeu pus în practică Vieți în lumină 4.11, cu Mircea Molin

Adaugat la :  7.04.2021

Totul a început când a ajuns în cadrul unui grup de rugăciune. Acolo a întâlnit oameni care vorbeau cu pasiune despre Dumnezeu și în ale căror vieți prezența Lui era atât de reală. A văzut oameni vindecați și răspunsuri specifice la rugăciuni. Toate aceste lucruri au stârnit în Mircea o căutare profundă după Dumnezeu.

#DumnezeuExista #marturie #MirceaMolin

Îți place emisiunea? Urmărește și alte episoade aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/marturii

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Știai că poți viziona gratis, pe internet, 24/24, canalul Alfa Omega TV? Intră aici: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

sidebar tvlive
sidebar facebook