Adrian Stupar - Am făcut avort în trecut, ce mai pot face acum?

Adaugat la :  30.03.2020

Sunt multe femei care în trecut, în mod special în anii 90, au făcut unu sau mai multe avorturi. Ulterior ele au realizat că acest lucru este greșit înaintea lui Dumnezeu. Ce se mai poate face acum? Răspunde la această întrebare Adrian Stupar, lider al comunității penticostale din Timișoara.

Resurse asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/pro-viata/educatie-sexuala

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv