Adrian Total - De ce este importantă educația sexuală?

Adaugat la :  27.03.2020

De ce este important ca copiii/adolescenții să aibă parte de o educație sexuală sănătoasă?

Adrian Totan este coordonator al programului de educație sexuală „Abstinență - Libertate” al Fundației Estera din Timișoara. El a fost invitat în studioul Alfa Omega pentru a vorbi despre importanța educației sexuale sănătoase, conform principiilor biblice.

Resurse asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/pro-viata/educatie-sexuala

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv