Adrian Totan - Responsabilitatea părinților cu privire la educația sexuală a copiilor

Adaugat la :  30.03.2020

Numărul părinților care realizează importanța educației sexuale și cei care își asumă această responsabilitate față de copiii lor este din păcate foarte mic. Adrian Totan explică de ce este important ca părinții să fie principalii factori de influență asupra copiilor lor atunci când vorbim despre sexualitate.

Adrian Totan este coordonator al programului de educație sexuală „Abstinență - Libertate” al Fundației Estera din Timișoara. El a fost invitat în studioul Alfa Omega pentru a vorbi despre importanța educației sexuale sănătoase, conform principiilor biblice.

Resurse asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/pro-viata/educatie-sexuala

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv