Află cum te putem sluji Alfa Omega în obiectiv, 26 martie 2020

Adaugat la :  26.03.2020

Împreună cu invitata de azi, Vali Strubert, prezentăm departamentul de slujire al lucrării Alfa Omega. Tu știai că poți apela la noi dacă ai nevoie de susținere în rugăciune sau dacă dorești să primești un sfat de la o persoană căreia îi pasă de oameni și slujește cu drag? Ne poți scrie mail pe rugăciune@alfaomega.tv pentru a împărtăși cu noi situația prin care treci și, dacă dorești, menționează că dorești să fii contactat de noi.

În cadrul emisiunii de față discutăm despre nevoile persoanelor care ne sună, ne scriu sau postează comentarii pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Pe aceste suflete dragi noi le ajutăm cu drag, spunându-le o vorbă bună, rugându-ne împreună, recomandându-le materiale și îndrumându-le către lucrători ai Domnului din zona lor astfel încât, în final, să fie integrați în comunități.

Ascultă ediția de azi a „Alfa Omega în obiectiv” dacă vrei să afli cine e Vali Strubert și care e motivația care a determinat-o să facă parte din echipa Alfa Omega.

Alte resurse te așteptă aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega

Vrei să fii parte din lucrarea de misiune prin media și de vestire a Împărăției? Aici afli mai multe despre proiectele noastre: https://alfaomega.tv/proiecte