Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Ajutoare pentru victimele furtunii din Filipine Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  26.11.2020

În Filipine, mii de oameni au rămas fără adăpost după ce au fost loviți de taifunul Gonii. Deși o parte au rămas izolați de lume, Operation Blessing de la CBN și-a încărcat camioanele și a parcurs un drum periculos în regiune pentru a ajuta victimele. Urmăriți reportajul!

Lucille Tallusan: Rosalinda Lucero a spus echipei de știri de la CBN că recoltele de abáca și de nuci de cocos au fost luate de ape. Nu știe de unde va primi hrană. Ea spune că de fiecare dată când vede un elicopter, face semn cu mâna și strigă după ajutor, însă cei din elicopter nu o văd. Rosalinda se află printre cele 1000 de persoane care și-au pierdut casele când taifunul Gonii a lovit orașul lor în regiunea Bicol. Ea se teme, deoarece nu mai are hrană pentru nepoții ei. A trecut o săptămână de când a lovit taifunul Gonii, însă ei nu au primit încă niciun fel de ajutor, deoarece satul lor este greu accesibil. Cu ajutorul armatei și a coordonării guvernului local, o echipă de la Operation Blessing a călătorit până la satul Rosalindei. Ei au trecut peste râuri pentru a duce sătenilor mâncare, pachete de igienă și rugăciune.

Dr. Sheila Aranas: Vrem să știe că nu au fost uitați, că nu au fost lăsați în urmă și că Operation Blessing a venit aici să le spună că sunt iubiți, că Isus îi iubește.

Lucille Tallusan: Rosalinda spune că este mulțumitoare deoarece în cele din urmă, strigătele ei pentru ajutor au fost ascultate. După câteva zile de vreme bună, un alt taifun puternic a lovit regiunea Bicol și alte părți ale țării. De abia își revin după distrugerile cauzate de taifunul Gonii. Oamenii de aici suferă din cauza unui alt taifun puternic, taifulul Vamco. Slavă Domnului, Operation Blessing a trimis o echipă în avans, care a fost pregătită să ofere ajutor imediat victimelor acestei furtuni. Echipele Operation Blessing ajută și în Manila și în alte provincii care au fost lovite direct de taifunul Vamco. Ei vor distribui hrană, saltele, pături, pachete de igienă și apă potabilă, supraviețuitorilor suferinzi ai taifunului.


Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 854, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri


Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.