Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Ajutor pentru familiile australiene lovite de incendii

Adaugat la :  10.01.2020

După cum majoritatea știm, Australia e răvășită de incendiile din ultimele luni. Oamenii sunt disperați. Unii au rămas fără case, fără mașini, alții și-au pierdut viețile sau pe cei dragi ai lor. Vegetația, fauna și oamenii sunt în pericol. E nevoie de mult ajutor. De aceea, printre alte organizații și instituții, organizația creștină „Samaritans Purse Australia” s-a mobilizat să ofere o mână de ajutor celor afectați.


Sandra, voluntară. E unul dintre lucrurile pe care nu le observi și nu le poți descrie decât după ce s-a sfârșit.


Freda, proprietară afectată de incendii: Când focul a început să se apropie de casă, am crezut că s-a zis cu noi. Am crezut că vom pieri. Soțul meu conducea și, la capătul străzii, mașina a explodat.

Îmi pare rău.

Am crezut că soțul meu s-a prăpădit în foc atunci când mașina a explodat.


Mike, voluntar: Nu mai avem nimic. M-a afectat puternic. Deschizi robinetul și vezi că ai apă curentă. Te gândești că ai, cu adevărat, o casă.


David, liderul voluntarilor: Uneori, când le facem chiar și cel mai mic serviciu, se pare că avem un impact mare. Primim constant mesaje de la oameni pe care i-am ajutat puțin și ne spun că se simt mai în control și că acum cred că pot înainta.


Freda, proprietară afectată de incendii: Până nu demult, nu știam de unde să începem: cu arborii sau cu gardurile? Acum putem pune în cuvinte gratitudinea și sprijinul pe care le avem știind că nu trebuie să ne descurcăm de unii singuri.

E un început pentru noi și acum că am strâns lemnele putem începe să vedem o luminiță care ne încurajează să mergem mai departe.


Sursa: GNA. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.