Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Ajutor pentru Liban Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  13.08.2020

Guvernul libanez continuă ancheta privind cauzele exploziei masive în urma căreia au murit peste 135 de oameni și mii de oameni au fost răniți. Mai bine de 300.000 de oameni și-au pierdut locuințele în urma acestei exolozii. Așa cum știți, țara s-a confruntat deja cu o criză economică severă înainte de această catastrofă, care este comparată cu tragedia din 11 septembrie. Potrivit lui Chris Mitchell de la CBN, oamenii din Liban sunt copleșiți.

Chris Mitchell: Primarul Beirutului vorbește despre catastrofă cu lacrimi în ochi.

Marwan Abboud: Acesta este un dezastru pentru Liban. Nu știm cum vom reuși să depășim această criză. Nu știu. Am supraviețuit cu greu până acum, iar acum ne-a lovit acest dezastru. Trebuie să rămânem puternici, trebuie să fim solidari, să fim curajoși…

Chris Mitchell: Catastrofa îl copleșește pe primar și pe locuitorii orașului Beirut. Această imagine aeriană arată amploarea distrugerii zonei portuare și a zonei limitrofe. Imaginile din satelit efectuate înainte și după explozie ne arată amploarea dezastrului. Țări din întreaga lume trimit ajutoare. Printre aceste țări se află Emiratele Arabe Unite, Rusia, Australia și Franța, care trimit bunuri, echipe de intervenție sau ambele. Israelul, vecinul Libanului situat la sud, a oferit ajutoare și și-a exprimat condoleanțele. Primăria din Tel Aviv a fost luminată în culorile drapelului libanez. Pe străzi, daunele sunt vizibile la tot pasul. Potrivit unui rezident al Beirutului, care a făcut o declarație echipei de știri de la CBN, ani de zile de distrugere provocate de război au fost comprimate într-o singură secundă. Libanezii din întreaga lume au fost afectați personal. Abdullah Daher din Statele Unite a pierdut un prieten, care lucra ca agent vamal în port.

Abdullah Daher: Este trist ce se întâmplă în Liban. Această țară a trecut prin foarte multe greutăți de-a lungul anilor. Tragedia din prezent este prea mult.

Chris Mitchell: Mai bine de 300.000 de oameni din Beirut au rămas fără adăpost. Ei reprezintă în jur de 10% din populația orașului. În mijlocul haosului, misiunile creștine precum Triumphant Mercy dau o mână de ajutor.

Femeie: Distribuim mâncare celor care lucrează, care curăță casele, care curăță străzile, care îndepărtează dărâmăturile, care lucrează zi și noapte.

Chris Mitchell: Acești libanezi creștini cer oamenilor să se roage pentru ei în timp ce împărtășesc dragostea lui Isus în perioada în care țara lor se confruntă cu cea mai mare criză din istoria ei.


Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 839, difuzată în august 2020.


Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.