Al doilea val al pandemiei Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  26.11.2020

În Statele Unite s-a ajuns la un alt record cumplit cauzat de al doilea val al noului coronavirus. Mai bine de 200.000 de americani au murit din cauza bolii. Virusul continuă să se răspândească repede, iar numărul cazurilor crește în întreaga țară. Pandemia copleșește spitalele. În prezent, sunt internați peste 80.000 de oameni în spitale, mai bine de 11.000 pe zi. Însă această rată este în scădere și avem și alte vești bune în ce privește vaccinul. Potrivit companiei Pfeizer, ultimele rezultate dovedesc că vaccinul are o eficiență de 95% și la oamenii care au depășit vârsta de 65 de ani este de 94%. Sunt vești foarte bune, deoarece este vorba de segmentul cel mai vulnerabil. Potrivit companiei, vaccinul nu are efecte secundare serioase. Deocamdată, experții încurajează americanii să poarte măști și să ia măsurile necesare pentru a limita răspândirea virusului.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 854, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega