Alegeri anticipate in Israel in urma esecului de a forma un guvern

Adaugat la :  5.06.2019

Israelienii se vor intoarce la urne, dupa ce premierul Benjamin Netanyahu nu a reusit sa formeze un nou guvern. Cu cateva minute inainte de termenul limita de la mizeul noptii, Parlamentul israelian a votat dizolvarea sa, pentru a nu-i oferi presedintelui Reuven Rivlin posibilitatea de a alege un alt partid care sa formeze un nou guvern. Dupa 42 de zile de negocieri, Netanyahu nu a reusit sa concilieze cele doua partide de coalitie. Principala controversa s-a referit la legea care prevede inrolarea in armata a barbatilor ultra-ortodocsi. Noile alegeri se vor tine in septembrie.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 777 - iunie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri