Alertă de rugăciune pentru zilele 15-16-17 iulie 2020

Adaugat la :  14.07.2020

Alfa Omega TV și Rețeaua de Rugăciune pentru România vă cheamă să ne UNIM în POST și RUGĂCIUNE pentru România în zilele de 15-16-17 iulie 2020 (miercuri- joi- vineri).

Ne rugăm:

1. Pentru legi drepte, favorabile cetățenilor, fără restricționări abuzive ale drepturilor și libertăților cetățenilor.

2. Pentru protecția familiilor de forme de abuz prin lege, mai ales în ceea ce îi privește pe copii, din motive sanitare sau de educație.

3. Ne rugăm ca Dumnezeu să oprească acest asalt demonic al pandemiei și al acțiunilor care sunt în spatele pandemiei, prin puterea tăriei LUI. Cerem îndurarea Domnului peste România.

4. Ne rugăm pentru TREZIREA românilor, pentru trezirea Bisericii lui Isus Hristos.

5. Ne rugăm pentru liderii țării: pentru frică de Domnul, pentru înțelepciune, și să nu poată lua decizii contrare intereselor populației și țării.

Chemăm Numele Domnului Isus peste România!

Dumnezeu să binecuvânteze și să ocrotească România!

Alătură-te inițiativei de mijlocire și distribuie videoclipul, să afle cât mai mulți oameni.

Resurse asemănătoare: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual