Alfa Omega TV – 15 ani de emisie pe satelit | Reportaj Alfa Omega TV

Adaugat la :  11.06.2021

La data de 11 iunie 2006 a început emisia pe satelit a canalului de televiziune Alfa Omega TV. Este primul canal de televiziune de educație și spiritualitate creștină din România.

Canalul de televiziune Alfa Omega TV aniversează în această lună, 15 ani de emisie pe satelit. Este primul canal creștin în limba română.

Tudor Pețan. președinte, Alfa Omega TV: Nu exista un alt canal de televiziune confesional, religios, la acea vremea în România și în această parte de lume. Fără să ne ceară aprobarea, cei de la București au început emisia în prima dimineață din luna iunie. Și la 10 zile după aceea, mai exact de ziua Înălțării Domnului, în 11 Iunie am autorizat oficial canalul de televiziune și am declarat nașterea acestuia pe bolta României și a întregii Europe.

Colaboratorii lucrării au vorbit despre importanța Alfa Omega și modul în care vine în sprijinul Bisericii.

Ilie Popa, pastor, Biserica Peniel – Viena: Este una din lucrările importante ale Bisericii deoarece slujește în evanghelizare prin media. Împărăția lui Dumnezeu se extinde prin această slujire. Apoi, are loc ucenicizarea noilor credincioși și creșterea în credință a bisericilor locale, prin abordarea unei palete largi de emisiuni și materiale de ucenicizare și creștere a bisericii locale.

Cuvântul lui Dumnezeu este răspândit în România și în lume prin intermediul știrilor, emisiunilor, seminariilor difuzate.

Prof. dr. Iosif Țon, profesor: Cu puțină vreme după ce au intrat ei pe satelit, eu am început să țin cursurile despre Împărăția lui Dumnezeu. Unul a fost intitulat „Taina Împărăției lui Dumnezeu”, altul „Două împărății în conflict” și al treilea „Domnul Iisus și puterea Împărăției lui Dumnezeu”.

Emisiunile realizate în acești ani au avut un impact puternic în viețile oamenilor.

Claudiu Lăpădat, pastor, Biserica Sfânta Treime – Timișoara: Ascultând emisiunile au fost atinși de prezența lui Dumnezeu. Au fost inclusiv oameni vindecați. Au fost oameni care au primit răspunsuri majore la crizele circumstanțiale ale vieții. Au fost oameni mântuiți, oameni care pur și simplu au făcut rugăciunea de mântuire, au primit pe Hristos în inima lor și au fost schimbați. Au fost oameni vindecați. Au fost oameni care au fost crescuți duhovnicește și au primit direcție pentru viața lor spirituală.

Lucian Chiș, pastor, Centrul Creștin Aletheia – Timișoara: Cred că emisiunile pe care Alfa Omega le face sunt emisiuni relevante pentru generația noastră, pentru nevoile cu care românii de pretutindeni se confruntă, întrebările pe care ei le au. De asemenea, e îndrăzneala pe care Alfa Omega o are să meargă în lumea spirituală în ceea ce înseamnă folosirea darurilor Duhului Sfânt, rugându-se pentru oameni, pentru vindecare, pentru eliberare, pentru restaurarea relațiilor.

La acest moment aniversar, Alfa Omega TV a primit mesaje de binecuvântare.

Samuel Caba, pastor, Biserica Râul Trezirii – Arad: Dumnezeu să vă binecuvânteze! Vreau să vă încurajez să mergeți mai departe, să credeți că puteți să vă extindeți hotarele și, de ce nu, să vedem o creștere tot mai mare a numărului de vizionări a emisiunilor voastre. Lucrarea pe care o faceți să se extindă tot mai mult în asemenea mod încânt să auzim tot mai multe mărturii.

Mircea Fratuțescu, pastor senior, Biserica Râul Vieții – Constanța: Dumnezeu să binecuvânteze televiziunea Alfa Omega, să binecuvânteze pe cei ce muncesc în ea, pe toți partenerii, pe toți cei care sunt alături de această televiziune și să îi folosească Dumnezeu în continuare pentru a fi o reală binecuvântare în viețile românilor!

Claudiu Lăpădat, pastor, Biserica Sfânta Treime – Timișoara: Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă împlinească nevoile, așa cum El știe!

Versetul care a devenit motto-ul lucrării Alfa Omega este din Zaharia 4:6.

Ilie Popa, pastor, Biserica Peniel – Viena: Lucrul acesta nu se va face nici prin putere, nici prin tărie, ci prin Duhul Meu - zice Domnul oștirilor!

Alfa Omega TV nu promovează o confesiune sau o doctrină, ci este interconfesională și interdisciplinară, și se adresează oamenilor de diferite vârste și categorii sociale.

Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.