Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Alfa Omega TV de 25 de ani in mass media romaneasca

Adaugat la :  14.06.2019

Lucrarea de media crestina Alfa Omega TV a fost fondata in anul 1994 si are o larga deschidere interconfesionala. Inca de la inceput a avut un impact pozitiv in randul credinciosilor prin distributia de programe si resurse media cu continut moral-crestin. Alfa Omega TV contribuie la raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu in Romania si in strainatate.

In cei 25 de ani de slujire, lucrarea s-a dezvoltat si a fost nevoie de echipamente adecvate, de oameni potriviti, dar si de o casa care sa ofere spatiul necesar derularii activitatii de media.

Am inchiriat in decursul anilor mai multe spaţii unde, la acea vreme, am inceput sa multiplicam casete, DVD-uri, sa facem editari. In anii 1999-2000 am inceput şi sa producem, sa luam interviuri folosind tehnologia din acea vreme. Ne-am mutat din loc in loc cautand variante simple, locuri potrivite activitaţii noastre de media creştina pe care o vedeam ca infloreşte sub ochii noştri şi se dezvolta, cu provocarile de rigoare. A afirmat Tudor Petan.

Incet-incet am vazut cum mana lui Dumnezeu a intervenit in ridicarea acestei cladiri pentru ca dupa faza echiparii parterului a urmat echiparea etajului intai şi lucrul acesta s-a intamplat in anul 2011. Doi fraţi au auzit de nevoia noastra şi erau de meserie (lucrau in construcţii). Am cumparat materialele, am mai dat şi noi o mana de ajutor, şi practic, ei au ridicat tot etajul intai, in sensul ca l-au echipat şi compartimentat conform planului. Ne-am dotat cu camere şi cu birouri la etajul intai. La fel s-a intamplat cu etajul doi, un an mai tarziu. Practic am avut un mic şantier in casa Alfa Omega tot timpul pana acum 2 ani cand lucrurile s-au stabilizat. A adaugat Mirela Petan.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, Alfa Omega este prezenta in viata oamenilor prin difuzarea de stiri, filme, documentare, conferinte, seminarii, prin asigurarea de resurse gratuite.

Alfa Omega este speciala pentru ca aveţi curajul sa mergeţi unde Duhul Sfant se manifesta, unde focul este inteţit şi aveţi curajul sa mai şi transmiteţi asta. A spus Razvan Mihailescu, pastor, Biserica Raul Vietii din Bucuresti.

Apreciez accentul pe care il puneţi pe prezenţa Bisericii in societate, deschiderea Bisericii de a se conecta şi a raspunde provocarilor lumii in care traim, aducerea impreuna a oamenilor din diferite oraşe, culte, zone geografice. A spus Adiel Bunescu, pastor, Biserica Missio Dei din Bucuresti.

Mulţumim mult pentru tot ceea ce faceţi, pentru susţinere, pentru reviste şi pentru toate resursele gratuite pe care le putem primi de la voi. Este extraordinar şi chiar incurajez oamenii sa apeleze la Alfa Omega pentru resurse gratuite de la Joyce Meyer şi de la alţii, care sunt o mare binecuvantare pentru zilele noastre. (Paula Decean, Ocna Mures)

Distribuirea de programe catre staţiile regionale şi locale de televiziune este unul dintre cele mai vechi proiecte şi a inceput in 1994, fiind iniţiat inainte de a exista canalul de televiziune.

Colaborarea indelungata dintre Muscel TV şi Alfa Omega mi-a oferit calitate şi diversitate. Pornind de la programele pentru copii, programele muzicale, de divertisment, documentare, filme artistice, talk-show-uri realizate in studio, toate au un numitor comun: profesionalism. A menţionat Adrian Popa, directorul Muscel TV.

Colaboram de foarte, foarte mulţi ani. De 14 ani cu Banat TV din Banatul de Munte. Iar o parte din profesionalismul, din seriozitatea şi implicarea dumneavostra ni le-aţi transmis şi noua. A afirmat Cornelia Dunareanu, redactor sef, Banat TV.

In primul rand vreau sa va mulţumesc pentru colaborarea indelungata, de aproape 25 ani, timp in care postul nostru de televiziune a difuzat programe, filme, documentare, desene animate foarte urmarite de telespectatorii noştri. A adaugat Gabriela Badila, directorul Neptun TV.

Dragi prieteni, 25 ani inseamna tinereţe, forţa, inseamna puţin daca intrebi o domnişoara sau un domnişor pe strada, dar in mass media inseamna enorm. Inseamna inţelepciune, inseamna milioane de oameni mulţumiţi. A aratat Radu Moraru, presedinte CA, Naşul TV.

Alfa Omega este o misiune prin media pe care Dumnezeu o foloseste pentru zidirea Bisericii si pentru a raspandi Evanghelia in Romania, in Europa si in alte zone din lume.

Acolo unde nu poate ajunge un pastor, nu poate ajunge un duhovnic sau acolo unde oamenii nu pot sa vina la o biserica, la o congregaţie, Dumnezeu trimite Cuvantul Sau peste tot. Am gasit scris in Biblie, in Psalmul 107, versetele 19 şi 20 ca oamenii, in stramtorarea lor, au strigat catre Domnul. Şi cand oamenii striga catre Domnul este scris ca Dumnezeu din ceruri a ascultat şi a trimis Cuvantul Sau. El trimite Cuvantul. Şi Alfa Omega este un loc din care Cuvantul lui Dumnezeu este trimis. A subliniat Ilie Popa, pastor, Biserica Peniel din Viena.

Alfa Omega TV e lucrarea lui Dumnezeu initiata prin revelatie, dezvoltata prin credinta si sustinuta prin rugaciune.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 778 - iunie 2019.

Ultimele stiri: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.