Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Andrew Palau binecuvanteaza oamenii din Tara Galilor

Adaugat la :  23.08.2019

Biserici dintr-o alta zona a Regatului Unit asteapta ca oamenii sa mearga la ei. Crestinii din orasul Swansea din Tara Galilor au decis sa vesteasca Evanghelia in comunitatea lor. Prietenii lor din partea cealalta a Atlanticului le-au dat o mana de ajutor. Andrew Palau, fiul evanghelistului argentinian Luis Palau a predicat la serviciile de seara in cadrul saptamanii de evanghelizare intitulata Sa stralucesti, Swansea!. El a spus organizatiei Global News Alliance familia Palau le datoreaza mult misionarilor din Tara Galilor.

Andrew Palau: Tatal meu a venit aici in 1976 si s-a intalnit cu pastori in cadrul turneului intitulat Din Argentina, cu mii de multumiri. Tatal meu a vorbit despre toate acele lucruri bune de care a avut parte in ultimii 50 de ani in timp ce a slujit ca misionar cu credinciosie si in care a dus familia Palau la Hristos. Mai intai pe bunica mea, apoi bunicul meu au ajuns sa Il cunoasca pe Domnul. Acesta a fost inceputul transformarilor in famila noastra. Acelea au fost primele zile in care am ajuns sa cunoastem si sa iubim Tara Galilor. Le suntem foarte multumitori.

Biserica a organizat lectii zilnice de Biblie, evanghelizari pe plaja si pe strazi si evenimente cu familii in fiecare seara. Palau a vestiti Evanghelia pe Terenul de rugby si cricket Sfanta Elena. Potrivit lui Palau, Dumnezeu lucrase deja acolo, inainte de sosirea lor.

Andrew Palau: Am deschis cortul de rugaciune la miezul zilei. La intrare ne-a asteptat o femeie cu un catel si ne-a spus ca vrea sa Il cunoasca pe Dumnezeu si ne-a cerut ajutorul. Imaginati-va! Rugaciunile noastre au fost ascultate pe loc. Ea a spus ca si-a plimbat cainele pe plaja si a simtit ca Dumnezeu ii vorbeste, ca o cheama. Ea a spus ca

I-a vorbit Domnului. A intrebat-o pe prietena noastra Deb daca acest fapt este ciudat. Ea nu a vrut sa considerata o persoana ciudata. Prietena noastra a linistit-o si i-a spus ca ce i s-a intamplat este ceva minunat. Ea L-a acceptat pe Domnul. Ea se va intoarce in seara aceasta si vom umbla cu ea in noua ei credinta.

Semintele plantate de misionari din Tara Galilor mai bine de 50 de ani dau roade si binecuvanteaza oamenii din Tara Galilor.

Stire prezentata in cadrul emisiunii Mapamond crestin 788 – august 2019. Citeste aici ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri