Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Andrew Palau binecuvanteaza oamenii din Tara Galilor

Adaugat la :  23.08.2019

Biserici dintr-o alta zona a Regatului Unit asteapta ca oamenii sa mearga la ei. Crestinii din orasul Swansea din Tara Galilor au decis sa vesteasca Evanghelia in comunitatea lor. Prietenii lor din partea cealalta a Atlanticului le-au dat o mana de ajutor. Andrew Palau, fiul evanghelistului argentinian Luis Palau a predicat la serviciile de seara in cadrul saptamanii de evanghelizare intitulata Sa stralucesti, Swansea!. El a spus organizatiei Global News Alliance familia Palau le datoreaza mult misionarilor din Tara Galilor.

Andrew Palau: Tatal meu a venit aici in 1976 si s-a intalnit cu pastori in cadrul turneului intitulat Din Argentina, cu mii de multumiri. Tatal meu a vorbit despre toate acele lucruri bune de care a avut parte in ultimii 50 de ani in timp ce a slujit ca misionar cu credinciosie si in care a dus familia Palau la Hristos. Mai intai pe bunica mea, apoi bunicul meu au ajuns sa Il cunoasca pe Domnul. Acesta a fost inceputul transformarilor in famila noastra. Acelea au fost primele zile in care am ajuns sa cunoastem si sa iubim Tara Galilor. Le suntem foarte multumitori.

Biserica a organizat lectii zilnice de Biblie, evanghelizari pe plaja si pe strazi si evenimente cu familii in fiecare seara. Palau a vestiti Evanghelia pe Terenul de rugby si cricket Sfanta Elena. Potrivit lui Palau, Dumnezeu lucrase deja acolo, inainte de sosirea lor.

Andrew Palau: Am deschis cortul de rugaciune la miezul zilei. La intrare ne-a asteptat o femeie cu un catel si ne-a spus ca vrea sa Il cunoasca pe Dumnezeu si ne-a cerut ajutorul. Imaginati-va! Rugaciunile noastre au fost ascultate pe loc. Ea a spus ca si-a plimbat cainele pe plaja si a simtit ca Dumnezeu ii vorbeste, ca o cheama. Ea a spus ca

I-a vorbit Domnului. A intrebat-o pe prietena noastra Deb daca acest fapt este ciudat. Ea nu a vrut sa considerata o persoana ciudata. Prietena noastra a linistit-o si i-a spus ca ce i s-a intamplat este ceva minunat. Ea L-a acceptat pe Domnul. Ea se va intoarce in seara aceasta si vom umbla cu ea in noua ei credinta.

Semintele plantate de misionari din Tara Galilor mai bine de 50 de ani dau roade si binecuvanteaza oamenii din Tara Galilor.

Stire prezentata in cadrul emisiunii Mapamond crestin 788 – august 2019. Citeste aici ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.