Antidotul pentru frică E supranatural!, episodul 41

Adaugat la :  13.07.2020

Fiind creștini, trebuie să învățăm să așteptăm răspunsul lui Dumnezeu și ne disciplinăm să petrecem timp în prezența Lui. Așa ne adâncim în dragostea Lui, primim vindecare și auzim vocea Lui. Iată antidotul pentru frică!

Seria prezintă investigații și reportaje despre oameni care au experimentat vindecări miraculoase, minuni, și au avut parte de întâlniri personale cu Dumnezeu.

Vizionezi episodul 41 (cod 1044). Poți vedea alte episoade ale emisiunii „E supranatural!” aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6Ez8K2zH4SuXvoH-RauZYQOW9lbegOMJ

Unde ne mai poți vedea:

- pe pagina de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte