Antisemitismul continuă să creeze probleme

Adaugat la :  16.01.2020

Antisemitismul este în creștere în întreaga lume. Comunitățile evreiești se confruntă cu tot mai multă ură sub forma unor acte de vandalism, negarea Holocaustului, atacuri violente, ură și stereotipuri supărătoare. Senatorul din Nevada, Jacky Rosen a vorbit în fața Comisiei Ameicane pentru Libertatea Religioasă.

Jacky Rosen, senator din Nevada: Această epidemie este în creștere și trebuie luată în serios. Antisemitismul, ura, cresc într-o măsură alarmantă. La începutul acestui an, potrivit Departamentului de Stat, antisemitismul a crescut semnificativ față de ultimele decenii și nu afectează doar comunitățile evreiești.

Adriana: Senatorul Partidului Democrat din Nevada a mai adăugat o avertizare din partea Departamentului de Stat potrivit căreia citez: „Unde antisemitismul nu a fost controlat, persecuția altor persoane a fost prezentă. Nu suntem departe.”

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 809 - ianuarie 2020. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri