Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

AO NEWS – 15-16 mai 2019

Adaugat la :  17.05.2019

Ultimele stiri crestine la Alfa Omega TV:


1. Lupta pentru inlocuirea premierului Theresa May complica negocierile Brexit- parlamentar laburist

Lupta din interiorul Partidului Conservator pentru inlocuirea prim-ministrului Theresa May complica negocierile privind Brexit cu Partidul Laburist şi posibilitatea gasirii unui compromis, a declarat parlamentarul laburist John McDonnell, conform Mediafax.

McDonnell, purtatorul de cuvant pe teme financiare al Partidului Laburist şi membru al echipei de negocieri, a transmis ca situaţia este precara.

„Problema lor principala este ca se destrama. Trebuie sa ramana uniţi. Şi acest lucru se dovedeşte a fi imposibil. Administraţia (Partidului Conservator, n.red.) se destrama”, a declarat McDonnell.

In ceea ce priveşte progresul negocierilor, McDonnell, al doilea cel mai puternic membru din Partidul Laburist, a declarat ca nu exista opţiuni noi pe masa negocierilor şi in anumite privinţe, discuţiile au regresat.

Guvernul Marii Britanii lucreaza cu opoziţia, reprezentata de Partidul Laburist, pentru a adopta un Acord Brexit care sa fie ulterior aprobat de Parlamentul britanic, a declarat saptamana trecuta prim-ministrul Theresa May. De asemenea, prim-ministrul a transmis ca amanarea ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar nu este o consecinţa a conducerii sale.


2. Polonia isi recheama cetatenii acasa: Intoarceti-va, avem locuri de munca!

Brexitul nu este inca o realitate si nu se stie cu adevarat daca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana. Insa efectele se fac deja resimtite, scrie Evenimentul Zilei.

In acest context, guvernul polonez a organizat la Londra o expozitie cu oferte de munca, care tinteste reintoarcerea in patrie a muncitorilor polonezi.

„Polonezii care traiesc in Regatul Unit pot fi incurajati de cum vor fi conditiile lor de viata si de munca de acum inainte”, a subliniat ministrul polonez al Tehnologiei. „Economia poloneza se misca din ce in ce mai bine, cel mai rapid din Europa, este momentul propice a lua in considerare reintoarcerea in patrie. Oferta noastra prin aceasta expozitie poate ajuta in optiunile conationalilor”.

In Marea Britanie, polonezii reprezinta grupul cel mai numeros, peste 1 milion, limba poloneza fiind pe locul doi dupa engleza intre limbile vorbite in Regat.


3. Alegeri caştigate de opoziţie, anulate de Erdogan

Consiliul Electoral Suprem din Turcia a decis, saptamana trecuta, repetarea alegerilor locale de la Istanbul, dupa ce a admis un apel facut de Partidul Dreptaţii şi Dezvoltarii (AKP), al preşedintelui ţarii, Recep Tayyip Erdogan, informeaza Business Magazin.

AKP şi partidul naţionalist MHP solicitasera anularea rezultatului alegerilor din 31 martie şi repetarea acestora, dupa ce candidatul opoziţiei, Ekrem Imamoglu, a fost ales primar la Istanbul.

AKP şi MHP au susţinut ca 40.000 de alegatori au participat la alegeri deşi nu aveau acest drept, iar numirea mai multor oficiali ai secţiilor de votare s-ar fi facut neregulamentar.

Diferenţa dintre Yildirim şi Imamoglu a fost de aproximativ 14.000 de voturi, iar acesta din urma a preluat atribuţiile de primar al metropolei pe 17 aprilie.


4. Israelul a ales un amplasament in Podişul Golan pentru infiinţarea unei colonii cu numele lui Trump

Autoritaţile israeliene au gasit un amplasament in Podişul Golan pentru stabilirea unei colonii care va purta numele preşedintelui american Donald Trump, a anunţat Benjamin Netanyahu.

Netanyahu anunţase deja luna trecuta ca ia in considerare infiinţarea unei colonii cu numele preşedintelui american, in semn de recunoştinţa faţa de decizia acestuia din urma de a recunoaşte, la 25 martie, suveranitatea Israelului asupra parţii din Podişul Golan pe care a ocupat-o de la Siria in 1967 şi a anexat-o in 1981, noteaza AFP.

Organizatia Natiunilor Unite nu recunoaşte aceasta anexare şi considera Israelul drept parte ocupanta in Podişul Golan.


Urmariti mai multe stiri crestine la: www.https://alfaomega.tv/stiri#axzz5oAfik11F

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.