AO NEWS 12 februarie 2021

1. Comisia Europeană susține educația conform convingerilor familiale

2. Parteneriatul strategic între Ierusalim și Atena devine mai puternic

3. Autoritatea Palestiniană a început să distrugă altarul lui Iosua

4. China îndoctrinează copiii, învățându-i că creștinismul este un „cult rău”

Știri difuzate în cadrul ediției AO NEWS din 12 februarie 2021. Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii de pe Facebook sau YouTube.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina @Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar facebook