AO NEWS 16 septembrie 2020

Adaugat la :  17.09.2020

Iranul face amenințări după ce Bahrainul a semnat tratatul de pace cu Israelul, un pastor e avertizat să nu jignească persoanele LGBT, Autoritatea Palestiniană pare să părăsească Liga Arabă, iar Qatarul refuză să îi acorde Palestinei un împrumut. Ascultă tot grupajul de știri pentru a afla detalii intrigante despre subiectele enunțate.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega