AO NEWS 18 ianuarie 2021

Adaugat la :  18.01.2021

1. Israelul ia în considerare posibilitatea de a lovi locații nucleare iraniene – CBN

2. Încrederea socială în rândul populației din Occident este în scădere – Evangelical Focus

3. Franța va include opțiunile religioase în anchetele poliției – Evangelical Focus

4. Raid al poliției din China într-o biserică - Evangelical Focus

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina @Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar facebook