AO NEWS 23 septembrie 2020

Adaugat la :  23.09.2020

În urma eșecului diplomatic, Autoritatea Palestiniană renunță la președinția Consiliului Ligii Arabe, populația Israelului crește la 9,25 milioane, Guvernul Chinei pretinde loialitate absolută din partea profesorilor, fără simpatii pentru democrație, religie sau dizidență, și sănătatea locuitorilor din Sudanul de Sud se îmbunătățește. Ascultă tot grupajul de știri pentru a afla detalii intrigante despre subiectele enumerate.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV