AO NEWS 27 noiembrie 2020

Adaugat la :  27.11.2020

Președintele ales, Joe Biden, a anunțat la începutul acestei săptămâni numirea lui Reema Dodin în funcția de director adjunct al Biroului Afacerilor Legislative de la Casa Albă.

Citând înalți oficiali israelieni anonimi, CBN raportează că armata israeliană ia măsuri preventive de apărare, deoarece anticipează „o perioadă foarte sensibilă” înainte de 20 ianuarie, când o potențială administrație Biden ar putea intra în Casa Albă. Pregătirile nu sunt determinate de existența unor informații sau evaluări, conform cărora președintele Donald Trump ar putea ordona o lovitura militară împotriva Iranului.

Israelul pare să se îndrepte spre o altă rundă de alegeri, a patra într-un an și jumătate, întrucât partenerii coalițiilor Benjamin Netanyahu și Benny Gantz s-au amenințat din nou reciproc cu privire la răsturnarea guvernului.

În Vietnam, în fiecare an, comunitatea experimentează des furtuni și inundații. După furtuni, trebuie să reînceapă viața de la zero.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina de Facebook Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega