AO NEWS 30 noiembrie 2020

Adaugat la :  30.11.2020

Israelul este în alertă după asasinarea unui important om de știință iranian în domeniul armelor nucleare, Curtea Supremă a SUA condamnă restricțiile Covid pentru biserici, operațiunea Tzur Israel aduce evrei din Etiopia, iar Cambodgia primește ajutor în urma furtunii tropicale de care a fost atacată – iată titlurile zilei. Află mai multe ascultând întreg grupajul.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega