AO NEWS 9 aprilie 2021

2. Benjamin Netanyahu face aluzie la împlinirea profeției biblice - TV7

3. Rusia și Israelul semnează Pactul de Cooperare Împotriva Terorismului – TPS

4. O tentativă de lovitură de stat în Iordania dejucată – TV7

Știri difuzate în cadrul ediției AO NEWS din 9 aprilie 2021. Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii de pe Facebook sau YouTube.

Alte știri găsești pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește-ne și pe pagina Știrile Alfa Omega pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară și în lume: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar facebook