Aplicatia mobila Cartea Cartilor Romania – locul 4 in lume la descarcari

Adaugat la :  19.04.2019

Aplicatia mobila Cartea Cartilor, lansata in Romania acum cateva luni, a avut un impact puternic. Cu ajutorul acestui mecanism, aproape 30 de mii de romani au descarcat Cartea Cartilor pe telefoane sau tablete.

Intr-o statistica din 2019, ce include date din tarile in care este folosita aplicatia, Romania se situeaza pe locul 4, dupa Statele Unite, Filipine si Mexic.

In ceea ce priveste numarul de vizitatori unici, tara noastra este pe primul loc, cu peste 11.400 de vizitatori. Raportat la luna martie, cei mai multi au fost interesati de „intrebarea zilei”, de fotografii si videoclipuri, precum si de citirea Bibliei. Totodata, peste 200 de copii au mentionat ca l-au primit pe Isus in inima lor.

Din pacate, foarte mulţi copii işi petrec ore in şir in faţa calculatorului, a tabletei sau a telefonului mobil. Aşadar, daca tot petrec acest timp pe internet, sa o faca in mod benefic. Va incurajez pe voi, ca parinţi, sa descarcaţi aplicaţia Cartea Carţilor. Ajutaţi-i pe copii sa cunoasca principiile biblice inca de mici, prin aceasta metoda! Şi cred ca e o aplicaţie benefica nu doar pentru copii, ci şi pentru adulţi. A spus Mihaela Nita, redactor web, Alfa Omega TV.

Aplicatia Cartea Cartilor ofera copiilor posibilitatea de a urmari episoade intregi pe telefonul mobil sau tableta, de a participa la activitati interactive si de a invata principii crestine.

Cartea Cartilor este un proiect care se adreseaza in special copiilor, realizat de CBN si dezvoltat de Alfa Omega TV in Romania din 2016.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 770 - aprilie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri