Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Aprilie, luna Creștinul și societatea la Alfa Omega TV Nu rata

Adaugat la :  1.04.2020

Situațiile de criză scot la iveală ce e mai bun și ce e mai rău din om. Confruntați cu necunoscutul, creștinii trebuie să dea dovadă de credință.


Noi, la Alfa Omega TV, credem că un ucenic al Domnului poate fi sare și lumină în relațiile cu cei din jur, în raportarea la autorități, în modul în care muncește și privește finanțele, se raportează la știință și tehnologie, sau prin implicare socială.


Dacă vrei să afli cum poți aduce tu o schimbare, urmărește campania „Creștinul și societatea”, care se va desfășura în luna aprilie la Alfa Omega TV.


Vizionează canalul TV, descoperă materialele publicate pe site și pe rețelele de socializare Alfa Omega. Lasă-te inspirat de poveștile oamenilor care îl reprezintă pe Hristos în comunitatea lor și alege să fii și tu unul dintre ei.


Resurse asemănătoare te așteaptă aici:https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea


Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.facebook.com/alfaomegatv/


Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/


Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv Vrei să fii parte din lărgirea Împărăției și vestirea întoarcerii Domnului? Lucrează împreună cu noi: https://alfaomega.tv/donatii

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.