Aprilie, luna Creștinul și societatea la Alfa Omega TV Nu rata

Adaugat la :  1.04.2020

Situațiile de criză scot la iveală ce e mai bun și ce e mai rău din om. Confruntați cu necunoscutul, creștinii trebuie să dea dovadă de credință.

Noi, la Alfa Omega TV, credem că un ucenic al Domnului poate fi sare și lumină în relațiile cu cei din jur, în raportarea la autorități, în modul în care muncește și privește finanțele, se raportează la știință și tehnologie, sau prin implicare socială.

Dacă vrei să afli cum poți aduce tu o schimbare, urmărește campania „Creștinul și societatea”, care se va desfășura în luna aprilie la Alfa Omega TV.

Vizionează canalul TV, descoperă materialele publicate pe site și pe rețelele de socializare Alfa Omega. Lasă-te inspirat de poveștile oamenilor care îl reprezintă pe Hristos în comunitatea lor și alege să fii și tu unul dintre ei.

Resurse asemănătoare te așteaptă aici:https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv Vrei să fii parte din lărgirea Împărăției și vestirea întoarcerii Domnului? Lucrează împreună cu noi: https://alfaomega.tv/donatii