Argumente pentru existența lui Dumnezeu și autenticitatea Bibliei Vlad Crîznic

Adaugat la :  5.05.2020

- De ce crezi că Biblia e adevărată și Dumnezeu există?

- Nu cred în Dumnezeu pt că Biblia e adevărată, ci deoarece existența Lui îmi răspunde la toate întrebările pe care le am.

Întrebările fundamentale se pot defini pe 4 paliere și formează acronimul OSMD.

Origine: De unde vin? De unde am apărut? - creaționism științific

Semnificație: De ce exist? De ce e viața mea așa? De ce mie se întâmplă tocmai mie cutare lucru?

Moralitate: Ce e bine, ce e rău, cum fac diferența și cine definește cele 2 concepte?

Destin: Încotro? Ce se întâmplă după moarte? Ce rost are viața ta? Care e scopul vieții tale?

Videoclipul face parte din Seminarul „Concepții despre lume și viață”, organizat de Colegiul Biblic „Veritas”. Îl puteți urmări integral aici: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-din-romania/11806-timisoara-conferinta-punemanapecarte-17-ianuarie-2020-crede-si-nu-cerceta

Află mai multe despre cum poți avea o relație personală cu Dumnezeu: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/mantuire