Arheologii au descoperit o biserică antică Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  5.08.2020

O biserică de 1.300 de ani, descoperită recent, oferă informații despre istoria creștinismului în Galileea. Biserica a fost adusă la suprafață de Autoritatea de Antichități din Israel și conține un mozaic elaborat și bine conservat. Porivit echipei, trei încăperi adiacente găsite lângă biserică dovedesc faptul că acest complex mare ar putea să fi fost o mănăstire. Descoperirea a adus la suprafață o comunitate vibrantă de adepți ai lui Hristos care a trăit acolo în perioada bizantină. Biserica este situată în apropierea Muntelui Tabor unde, potrivit tradiției creștine a avut loc schimbarea la față a lui Isus. Pe același munte, Dumnezeu le-a vorbit lui Moise și lui Ilie.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 838, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega