Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Arheologii au descoperit un drum construit de Ponțiu Pilat

Adaugat la :  7.11.2019

Israelul este țara unde Biblia prinde viață și oamenii pot păși pe urmele lui Isus.

Emily Jones ne va duce la Ierusalim unde arheologii au descoperit un drum antic construit de omul care L-a condamnat pe Isus la moarte.


Emily Jones, reporter: O nouă descoperire pe drumul pelerinajului dovedește că acesta a fost construit chiar de omul care L-a răstignit pe Isus. Drumul are peste 2.000 de ani și milioane de evrei printre care și Isus au pășit pe acele trepte pentru a merge la Templu. Potrivit istoricilor, drumul a fost construit de Irod cel Mare. Conform National Geographic, în cadrul unei analize recente s-au găsit 1.000 de monede sub trepte care dovedesc faptul că drumul a fost construit de Ponțiu Pilat, omul care a decis executarea lui Isus.


Zeev Orenstein: Acest loc a fost ca Time Square. Drumul a fost de vreo cinci ori mai lat față de ce vedem acum. Aici erau magazine și standuri de ambele părți ale drumului. Acesta este centrul Ierusalimului dintr-o perspectivă spirituală, dintr-o perspectivă colectivă și dintr-o perspectivă comercială.


Emily Jones: Jumătate din drumul pelerinajului va fi deschis publicului în curând și le va oferi vizitatorilor o experiență personală cu privire la cum era să te închini lui Dumnezeu pe vremea lui Isus.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 799 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.