Arheologii au găsit o greutate biblică antică Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  22.10.2020

Arheologii din Israel au adus la suprafață o greutate din piatră de var, care datează de pe vremea Templului lui Solomon din Ierusalim. Greutatea pe care o vedeți este egală cu doi shekeli și a fost găsită la Zidul Plângerii din Ierusalim. Sistemul de greutate shekel s-a folosit pe vremea primului Templu pentru a strânge taxele anuale pentru întreținerea templului, pentru jertfe, pentru mâncare și pentru alte bunuri.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 849, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega