Armata israeliană este pregătită de orice posibil atac din partea Iranului

Adaugat la :  15.01.2021

Într-un spectacol de forță, bombardiere americane B-52 au zburat deasupra Golfului Persic pentru a deturna orice posibil atac. Times of Israel relatează de asemenea că armata israeliană este pregătită de orice posibil atac din partea militanților sprijiniți de Iran din Yemen sau Irak.

Iranul a informat ONU că va începe îmbogățirea de uraniu la 20% la instalația nucleară de la Fordo. Aceasta pune Iranul la un pas de a crea uraniu la nivel de armament. „Suntem ca niște soldați cu degetul pe trăgaci. Așteptăm semnalul comandantului ca să tragem. Suntem gata pentru aceasta și vom produce uraniu îmbogățit cât mai repede cu putință.”

În urmă cu zece ani, decizia Iranului de a ajunge la acest procent de îmbogățire aproape a provocat un atac al Israelului asupra instalațiilor lor nucleare.

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 361, difuzată la Alfa Omega TV în decembrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar facebook