Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Asia Bibi a fost amenintata cu moartea

Adaugat la :  23.05.2019

A trecut deja o saptamana de la sosirea Asiei Bibi, o mama crestina din Pakistan, in Canada. Aparent, ea este amenintata cu moartea in noua ei patrie. Potrivit Asociatiei Crestine Britanice Pakistaneze, un barbat musulman care spune ca traieste in Canada, a publicat un video pe internet in care ameninta ca o omoara pentru ca ea l-a blasfemiat pe profetul Mahomed. Echipa stirilor CBN nu a reusit sa verifice materialul video. Bibi a fost in trecut condamnata la moarte si a petrecut 10 ani la inchisoare deoarece ar fi dezonorat islamul. Curtea Suprema din Pakistan a ordonat eliberarea ei, insa guvernului i-a luat sapte luni pentru a o lasa sa paraseasca tara. Canada i-a acordat azil lui Bibi.


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 775 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.