Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Asociatia Misionara Viata in Isus Hristos pregateste inchinatori pentru Dumnezeu

Adaugat la :  17.01.2019
Vizualizari :  249
+ Add To

O noua editie a scolii crestine pentru persoanele care doresc sa se dedice slujirii in lauda si inchinare la adresa lui Dumnezeu se va desfasura la inceputul lunii februarie in localitatea Valcelele Bune din judetul Hunedoara. Scoala este organizata de Asociatia Misionara „Viata in Isus Hristos”.

Avem nevoie de harul Lui ca sa putem sa facem asta. Asteptam oameni indiferent de varsta, dar care sunt chemati in domeniul laudei si inchinarii. A declarat Angelika Wenger, fondatorul Asociatiei misionare crestine „Viata in Isus Hristos”.

Prin acest demers, organizatorii doresc ca Dumnezeu sa fie proslavit, iar tinerii sa fie motivati sa-si descopere chemarea.

Asteptam ca Dumnezeu sa ii pregateasca pe ei. Noi dorim foarte mult ca Dumnezeu sa zideasca un tron de inchinare aici si oamenii sa fie pregatiti, si in caracterul lor, si practic. A precizat Angelika Wenger, fondatorul Asociatiei misionare crestine „Viata in Isus Hristos”.

Intre temele propuse sunt mentionate: inima inchinatorului, etica inchinarii si lucrarea in echipa, lauda – o arma spirituala. Cursurile vor fi sustinute de pastori si lideri de inchinare din Romania si strainatate.

Vor veni profesori ca Luminita Ciuciumis, Pica Mengher sau Sunny Tranca. Asteptam ca Duhul Sfant sa dea cantece noi pentru Romania. A adaugat Angelika Wenger, fondatorul Asociatiei misionare crestine „Viata in Isus Hristos”.

Scoala de lauda si inchinare de la Valcelele Bune-judetul Hunedoara se va desfasura in perioada 31 ianuarie-10 februarie. Detalii si inscrieri pe site-ul asociatiei „Viata in Isus Hristos” (http://viata-in-isus.ro/scoalainchinare.html).

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 757 - ianuarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

De-a lungul Bibliei intalnim femei credincioase care au implinit diverse lucrari in casa lor, in biserica si in...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Aproape 250 de noi imigranti si-au vazut visul implinit cand au ajuns in Israel si multi vad sosirea lor ca fiind...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Deseori, mass-media si politicienii portretizeaza conflictul dintre Israel si palestinieni in termeni de lupta, ura,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2

Marea Moarta e o minune naturala care, de fapt, aduce viata, dar aceasta perla unica e in pericol de a seca. In urma...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 20

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a sustinut decizia guvernului sau de a interzice accesul in Israel in cazul lui...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

L-am intrebat pe liderul McCarthy ce crede despre cresterea antisemitismului. Domnule McCarthy, multumim ca sunteti...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 2

Potrivit ultimului recensamant, cel din 2011, in judetul Neamt, 6.700 persoane s-au declarat de etnie roma. In schimb,...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 1

Potrivit unor arheologi israelieni, s-a gasit orasul natal al celor doi ucenici ai lui Isus, Petru si Andrei, in satul...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 139

Raspandirea crestinismului in Iran a dus la o persecutie intensa. Liderii din SUA au cerut regimului islamic sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 139

S-a spus despre el ca este Billy Graham al Americii Latine. Un film care prezinta viata si mostenirea evanghelistului...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 120

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.