Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Asociatia oamenilor de afaceri APA Bistrita se implica in comunitate - reportaj AOTV

Adaugat la :  9.07.2019
Vizualizari :  2
+ Add To

Comunitatea oamenilor de afaceri crestini din Bistrita, reunita in asociatia APA, desfasoara diverse proiecte care transforma comunitatea. De asemenea, organizatia este implicata in evenimente prin care Cuvantul lui Dumnezeu este raspandit in tara si in strainatate.

Daca la inceput organizaţia a fost conceputa pentru a face bine şi a investi in judeţul Bistriţa-Nasaud, intrucat am atins foarte bine acest judeţ ne-am largit graniţele şi am ajuns in sudul Romaniei. Organizam evanghelizari acolo. Platim evanghelişti pentru a se deplasa şi susţinem şi misiunea externa in Uganda. A declarat Cristina Toadere, presedintele Asociaţiei APA Bistrita.

Prin efortul tuturor oamenilor de afaceri din Bistriţa, prin donaţiile lor, prin suport financiar am reuşit sa evanghelizam tot judeţul – fiecare localitate, iar pe de alta parte ne-am propus sa şi fondam biserici acolo unde nu sunt. Pe langa faptul de a fi o mana intinsa catre cineva ne-am dorit sa dezvoltam relaţiile intre noi ca şi oameni de afaceri. A adaugat Ioan Sighiartau, director genenral al Filadelfia Group Bistrita-Nasaud.

Unul dintre cele mai importante proiecte ale asociatiei APA din Bistrita este Liceul Logos, care este sustinut si de Biserica Sfanta Treime din localitate.

La nivel local au fost multe implicari ale oamenilor de afaceri pe proiecte foarte mari. Şi unul de actualitate, care s-a nascut cu 4 ani in urma şi inca mai este de actualitatea deoarece se mai investeşte in el, este Liceul Logos. Oamenii de afaceri au investit pana acum milioane de euro pentru a construi o şcoala creştina de la gradiniţa pana la liceu. A aratat Cristina Toadere, presedintele Asociaţiei APA Bistrita.

Mulţumim lui Dumnezeu pentru fiecare om de afaceri care a inţeles ca nu traieşte doar pentru el, ci trebuie sa traim pentru alţii. Aşa cum zice Biblia: nimeni nu traieşte pentru sine. Deci trebuie sa traim pentru Domnul şi trebuie sa traim pentru alţii. A precizat Victor Cimpean, pastor, Biserica Sfanta Treime Bistrita.


O alta initiativa in zona educationala o reprezinta organizarea taberelor crestine pentru copii.

Taberele creştine pentru copii au avut un mare impact. Am zis ca nu este suficient sa organizam trei seri de evanghelizare, ci trebuie sa continuam pentru a arata ce anume putem sa facem. Parinţii au fost foarte deschişi sa-şi lase copiii, indiferent de confesiune, la aceste tabere creştine. Copiii s-au intors transformaţi din aceste tabere. A adaugat Cristina Toadere, presedintele Asociaţiei APA Bistrita.

Asociatia APA a luat fiinta in anul 1997 la initiativa unui grup format din 25 de firme din Bistrita.

Am fost printre cei care au fondat asociaţia APA. I-am spus Asociaţia Penticostala de Ajutorare, dupa care am zis ca ar fi mai bine Asociaţia APA ca sa nu comenteze cineva ca este a penticostalilor. Am orientat asociaţia spre obiective mai diferite, şi anume recuperarea omului din punct de vedere spiritual. A aratat Petru Sigartau, manager, COMSIG Grup Bistrita-Nasaud.

APA este Asociaţia Penticostala a Afaceriştilor şi s-a pornit de la premiza ca apa, cea care curge, este de fapt acea care da viaţa. Sursa tutror afacerilor este Dumnezeu pentru ca in Biblie gasim scris ca a lui Dumnezeu este pamantul cu tot ce este pe el. A subliniat Cristina Toadere, presedintele Asociaţiei APA Bistrita.

Asociaţia APA face o lucrare excelenta, o lucrare buna, cu daruire. Cei din asociaţie pun din timpul lor, din banul lor şi suntem mulţumitori lui Dumnezeu pentru lucrarea aceasta. A adaugat Victor Cimpean, pastor, Biserica Sfanta Treime Bistrita.

In centrul activitatii asociatiei APA stau principiile moral-crestine. Ideea initiala a fost dezvoltarea mediului crestin de afaceri si dorinta de raspandi Evanghelia.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond Crestin 781 - 4 iulie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

In editia din aceasta saptamana la Alfa Omega in obiectiv: - Reportaj: Rugul Aprins, intalnire de rugaciune pe munte...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

De 15 ani la Ponoara, in judetul Bihor, au loc intalnirile de rugaciune „Rugul Aprins” care trec dincolo de orice...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Haideti sa vedem cum incepe noua viata pentru imigranti ! De la fondarea sa in 1948, cam trei milioane si jumatate de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 5

Presedintele Harry Truman a recunoscut statul Israel a doar cateva minute dupa ce a fost declarat ca natiune. Noua...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Ben Kinchlow a fost un moderator iubit al emisiunii Club 700, alaturi de Pat Robertson, timp de 17 ani. Kinchlow, un...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Testul care a avut loc peste Alaska i-a oferit Israelului incredere in capacilitatile sale de a face fata...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 91

Recent, Iranul a capturat un petrolier sub pavilion britanic in Stramtoarea Ormuz, care e una dintre cele mai...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 71

Israelul considera ca Iranul reprezinta o amenintare crescanda. Recent se spunea ca, intr-o actiune rara, avioanele de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 80

Din sumarul editiei: Brexitul va avea loc in 31 octombrie, indiferent ce s-ar intampla; Planul lui Vladimir Putin de a...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

Eusebio Laurian Stefanescu: „Multi din noi n-am muncit. Eu de exemplu, 40 de ani n-am muncit fizic.” Dupa 12 ani...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 45
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.