Atac aerian din Gaza!

Adaugat la :  20.11.2019

Teroriștii din Gaza au atacat populația israeliană civilă cu sute de rachete săptămâna trecută. Emily Jones ne va da mai multe detalii din Ierusalim cu privire la reacția Israelului și despre creștinii prinși la mijloc.

Emily Jones, reporter: Teroriștii din Gaza au lansat sute de rachete spre civilii israelieni în timpul săptămânii trecute. Locuitorii multor orașe s-au refugiat în adăposturi și buncăre. Rachetele au fost lansate ca răspuns la asasinarea de către Israel a unui lider al grupului terorist jihadist. Israelul a răspuns la sutele de rachete cu zeci de raiduiri aeriene împotriva pozițiilor teroriștilor din Gaza. Cel puțin 34 de palestinieni, majoritatea membri ai grupărilor teroriste, au murit în urma raidurilor israeliene. Dar niciun israelian nu și-a pierdut viața în urma bombardamentelor cu rachete.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 801 - noiembrie 2019. Fii la curent cu ultimele știri creștine:https://alfaomega.tv/stiri