Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Atac mârșav împotriva unei familii de evrei

Adaugat la :  29.08.2019

Președintele Israelului, Reuven Rivlin, și-a exprimat starea de șoc după un atac terorist asupra unei familii care a ieșit să facă baie într-un izvor natural lângă o comunitate din Cisiordania.

Rina Shnerb de 17 ani a muritî n acest atac, în timp ce tatăl ei, rabinul Eitan, și fratele său Dvir au fost răniți grav și se zbat între viață și moarte.

Rivlin scria pe Tweeter că se roagă pentru familie și pentru recuperarea celor răniți. „Acesta a fost un atac mârșav împotriva unor oameni inocenți care își duceau viața de familie în pace.”

Premierul Benjamin Netanyahua transmis și el condoleanțe și a promis că va întări așezările israeliene, va adânci rădăcinile evreiești în țară și că-i va aresta pe teroriști.

Știre difuzată în cadrul emisiunii Jerusalem Dateline 292 – august 2019. Citește ultimele știri creștine aici: https://alfaomega.tv/stiri