Atac sirian eșuat în Israel Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  13.08.2020

Israelul a efectuat atacuri aeriene împotriva forțelor guvernului sirian drept represalii la un atac eșuat la granița dintre cele două state. În imaginile filmate la locul incidentului se pot vedea patru bărbați care pășesc pe teritoriul israelian din Siria și plasează bombe de-a lungul gardului de securitate care separă cele două țări. Trupele israeliene au deschis focul și au ucis militanții suspecți. Soldații nu au precizat dacă acești bărbați au avut legături cu Iranul sau cu Hezbollah, însă ei sunt de părere că guvernul sirian este responsabil pentru acest incident.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 839, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega