Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
MEDIACENTER Alfa Omega TV - Peste 10.000 de clipuri video va stau la dispozitie, accesibile oricand de pe calculator, tableta sau telefon. Stiri, conferinte, predici, emisiuni, muzica, divertisment si alte programe va asteapta in mediacenter.

Autoritatea Palestiniana jura sa plateasca pe cei care ucid evrei

Adaugat la :  11.10.2018
Vizualizari :  98
+ Add To

In contextul presiunilor economice si a criticilor la nivel international, Autoritatea Palestiniana inca jura sa plateasca pana la ultimul banut pe cei care ucid evreii. Sustinerea financiara oferita familiilor teroristilor va continua in ciuda faptului ca SUA a taiat ajutorul pentru AP din cauza politicii platit sa ucida. Seful biroului din Orientul Mijlociu, Chris Mitchell, ne explica pe larg.

Autoritatea Palestiniana spune ca pentru ei e o prioritate de top sa aiba grija de familiile celor care au ucis evrei.

„Cu ajutorul lui Allah, chiar daca mai avem un singur cent, il vom plati familiilor martirilor si prizonierilor si abia apoi, daca mai ramane, cheltuim pentru ceilalti oameni.”

Mai devreme in acest an, SUA a luat masuri sa pedepseasca AP pentru aceasta politica, cunoscuta sub numele platit sa ucida. Au pus in vigoare legea Taylor Force, care prevede incetarea ajutorului financiar din SUA pana ce AP inceteaza a mai remunera teroristii si familiilor lor. Australia a facut la fel in iulie. Restul lumii insa n-a actionat.

„Comunitatea internationala trebuie, in primul rand, sa recunoasca faptul ca AP plateste salarii teroristilor, acesta fiind un simptom al problemei fundamentale, anume ca AP ii socoteste eroi pe cei care ucid evrei.” a spus Itamar Marcus. El e fondatorul si directorul organizatiei Palestinian Media Watch care, de peste 20 de ani, monitorizeaza rapoarte si discursuri din regiune. „AP pune acesti ucigasi pe un piedestal, i-a facut eroi si cetateni-model inaintea poporului palestinian. Acum nici macar nu mai pot sa dea inapoi. Vor continua sa plateasca acesti ucigasi cu banii primiti, in mare parte, din donatii externe.” a mai adaugat el.

Aceste afise pregatite de organizatia sa ii expun pe teroristi si crimele lor, specificand si cati bani au primit pana acum.

„Iata-l pe Abdallah Barghouti, probabil cel mai notoriu geniu de terorism al AP. El a construit bombele de la atentatele sinucigase din restaurantul Sbarro, Piata Sionului, Universitatea Evreiasca, in care au murit americani, europeni, in total 67 de oameni. El ispaseste acum 67 de sentinte pe viata. Iata unele dintre cele 67 de victime! El a primit deja 200 000 de dolari si va continua sa primeasca un salariu de 3 500 de dolari pe luna.”

Legea Taylor Force nu e doar o lege, ci si un simbol.

„Am creat un afis special in memoria lui Taylor Force, veteranul american ucis in Tel Aviv. Persoana care l-a ucis era un terorist, Bashar Masalha, si a fost neutralizat mai apoi de fortele israeliene.

Acum, familia sa va primi remuneratii pentru tot restul vietii, pana acum primind 13 000 de dolari.”

Bugetul pe 2018 pentru plata familiilor martirilor si ranitilor se ridica la 200 de milioane de dolari. Marcus spune ca acest lucru nu vesteste nimic bun despre procesul de pace: „Pana ce Autoritatea Palestiniana nu-si schimba ideologia incat sa vada crima drept crima, pe care s-o pedepseasca, nu e nimeni din partea AP cu care sa se poata discuta.”

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 249 - octombrie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Adauga comentariul tau!


Te-ar mai putea interesa

O echipa de crestini rusi a mers in zonele indepartate ale Mongoliei cu Evanghelia. Mongolia este cunoscuta ca...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 0

Acum 44 de ani, fortele armate ale Vietnamului de Nord au ocupat teritoriul vecinilor lor din sud. Multi au decis sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 3

In 1975, Vinh Chung si familia sa au reusit sa paraseasca Vietnamul si sa fuga de asaltul comunistilor pe o barca....

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 4

Din sumarul editiei: A doua runda pentru alegerea succesorului Theresei May. Cine a ramas in cursa pentru fotoliu de...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 30

Liceul Crestin Logos din Bistrita s-a infiintat in anul 2012 din dorinta de a oferi copiilor si tinerilor o educatie...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 470

Lucrarea de media crestina Alfa Omega TV a fost fondata in anul 1994 si are o larga deschidere interconfesionala. Inca...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 428

Israelienii au depus un ultim omagiu primei doamne a Israelului, Nechama Rivlin, care a murit cu o zi inainte sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 80

In acest an, Israelul a sarbatorit 52 de ani de la Razboiul de Sase Zile si Ziua Ierusalimului, momentul reunificarii...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 110

In timpul Bataliei pentru Ierusalim din 1967, parasutistii israelieni au ajuns la Muntele Scopus si, inainte sa...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 65

Mii de lideri crestini din jurul lumii vin la Ierusalim. Cred ca Micul Dejun cu Rugaciune pentru Ierusalim e una...

Categorie: Stiri crestine
Vizualizari: 131
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.