Bărbat arestat fiindcă s-a rugat în apropierea unei clinici pentru avorturi

Adaugat la :  12.11.2019

Bărbat arestat fiindcă s-a rugat în apropierea unei clinici pentru avorturi. Poliția l-a luat pe sus pe tânărul invalid în timp ce se ruga.

Un bărbat creștin, care a fost arestat și judecat pentru că s-a rugat în afara unei clinici pentru avorturi din Londra a văzut cum Serviciul de Procuratură al Coroanei a renunțat la acuzațiile împotriva lui mulțumită sprijinului din partea Christian Legal Centre.

Christian Hacking, un tânăr de 29 ani, care a rămas în cărucior cu rotile în urma unui accident de alpinism, a fost arestat de către poliție în august 2019. Motivul a fost nerespectarea Ordinului de Protecție a Spațiilor Publice (PSPO) în vecinătatea unei clinici de avorturi „Marie Stops” din Ealing.

Conform organizației „Christian Concern”, arestul și cazul tânărului aduce în prim-plan dezbaterea dacă rugăciunea în spații publice constituie „agresare” sau dacă zonele-tampon din jurul clinicilor pentru avorturi încalcă libertatea de exprimare, de conștiință și religie.

Christian Hacking: Spuneți că rugăciunea în această zonă constituie infracțiune.

Ofițer de poliție: Cred că v-am dat deja un răspuns.

Christian: Toată lumea ar trebui să fie împotriva zonelor-tampon, fiindcă ridică la rangul de infracțiune protestele pașnice din țara noastră.

Este aleea Mattock. Zona în care este interzis să te rogi se întinde până la ambele capete ale străzii. Clinica este o clădire albă, modestă, acolo, pe partea stângă.

Ofițer de poliție: Au fost stabilite zonele-tampon. În toată această zonă este interzis accesul. Nu te poți duce în parc sau în împrejurimi.

Christian: Mi se pare o nebunie că este o parte din Londra unde nu ți se permite să te rogi.

Tatăl nostru, care ești în ceruri, sfințească-se Numele Tău, vie Împărăția Ta!

Ofițer de poliție: Ridică-te, ești arestat pentru tulburarea păcii.

Christian: Nu mă pot ridica, sunt invalid. Nu mă mișc. Mă rog. Asta e tot ce am făcut. Nu am făcut nimic rău, doar m-am rugat. Doamne Isus, te rog să ai milă.

Ce ai face dacă ai ști de un loc în care sunt omorâte ființe umane inocente fiindcă sunt mici, insuficient dezvoltate, cu dizabilități tragice, sau fiindcă ele creează neplăceri?

Reacția mea a fost să mă rog și totuși sunt acuzat de săvârșirea unei infracțiuni.

Sursa: Global News Alliance

Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.