Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Bărbat arestat fiindcă s-a rugat în apropierea unei clinici pentru avorturi

Adaugat la :  12.11.2019

Bărbat arestat fiindcă s-a rugat în apropierea unei clinici pentru avorturi. Poliția l-a luat pe sus pe tânărul invalid în timp ce se ruga.


Un bărbat creștin, care a fost arestat și judecat pentru că s-a rugat în afara unei clinici pentru avorturi din Londra a văzut cum Serviciul de Procuratură al Coroanei a renunțat la acuzațiile împotriva lui mulțumită sprijinului din partea Christian Legal Centre.

Christian Hacking, un tânăr de 29 ani, care a rămas în cărucior cu rotile în urma unui accident de alpinism, a fost arestat de către poliție în august 2019. Motivul a fost nerespectarea Ordinului de Protecție a Spațiilor Publice (PSPO) în vecinătatea unei clinici de avorturi „Marie Stops” din Ealing.

Conform organizației „Christian Concern”, arestul și cazul tânărului aduce în prim-plan dezbaterea dacă rugăciunea în spații publice constituie „agresare” sau dacă zonele-tampon din jurul clinicilor pentru avorturi încalcă libertatea de exprimare, de conștiință și religie.

Christian Hacking: Spuneți că rugăciunea în această zonă constituie infracțiune.

Ofițer de poliție: Cred că v-am dat deja un răspuns.

Christian: Toată lumea ar trebui să fie împotriva zonelor-tampon, fiindcă ridică la rangul de infracțiune protestele pașnice din țara noastră.

Este aleea Mattock. Zona în care este interzis să te rogi se întinde până la ambele capete ale străzii. Clinica este o clădire albă, modestă, acolo, pe partea stângă.

Ofițer de poliție: Au fost stabilite zonele-tampon. În toată această zonă este interzis accesul. Nu te poți duce în parc sau în împrejurimi.

Christian: Mi se pare o nebunie că este o parte din Londra unde nu ți se permite să te rogi.

Tatăl nostru, care ești în ceruri, sfințească-se Numele Tău, vie Împărăția Ta!

Ofițer de poliție: Ridică-te, ești arestat pentru tulburarea păcii.

Christian: Nu mă pot ridica, sunt invalid. Nu mă mișc. Mă rog. Asta e tot ce am făcut. Nu am făcut nimic rău, doar m-am rugat. Doamne Isus, te rog să ai milă.

Ce ai face dacă ai ști de un loc în care sunt omorâte ființe umane inocente fiindcă sunt mici, insuficient dezvoltate, cu dizabilități tragice, sau fiindcă ele creează neplăceri?

Reacția mea a fost să mă rog și totuși sunt acuzat de săvârșirea unei infracțiuni.


Sursa: Global News Alliance

Fii la curent cu ultimele știri creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.