Bătălia dintre întuneric și lumină: cum să învingi E supranatural!, episodul 66

Adaugat la :  8.04.2021

Era copil când a văzut îngeri pentru prima dată. Blake Healy vorbește despre războiul dintre lumină și întuneric. Mesajul lui e unul încurajator: nu te teme, ești învingător!

Îți place? Atunci dă like și distribuie să vadă și alții. Dacă vrei și alte materiale, abonează-te la canalul nostru de YouTube. Vei putea primi notificări de fiecare dată când postăm ceva nou.

Seria prezintă investigații și reportaje despre oameni care au experimentat vindecări miraculoase, minuni, și au avut parte de întâlniri personale cu Dumnezeu.

Vizionezi episodul 66 (cod 1074). Poți consulta alte episoade ale emisiunii „E supranatural!” aici: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6Ez8K2zH4SuXvoH-RauZYQOW9lbegOMJ

Caută-ne, uite toate locurile unde ne poți vedea:

- pe pagina de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe site: https://alfaomega.tv/

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte

sidebar tvlive
sidebar facebook