Biserica din SUA în criză Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  13.08.2020

Criza cauzată de Covid-19 afectează bisericile din America. În prezent, patru din zece biserici se bazează pe ajutorul guvernului acordat în situații de urgență pentru a rămâne pe linia de plutire. Însă acele fonduri sunt la final. La două treimi din bisericile din America le-au scăzut veniturile din colecte. Potrivit Asociației Naționale a Evanghelicilor, 80% dintre bisericile cu mai puțin de 200 de membri, adică zeci de mii de biserici mici vor fi nevoite să reducă din personal, din ore și din compensații în următoarele luni.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 839, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega