Biserica după COVID-19 Calea, Adevărul și Viața 655, cu Răzvan Mihăilescu

Adaugat la :  29.05.2020

În contextul actual vedem din ce în ce mai limpede că venirea Domnului se apropie. Prin urmare, ne gădim la iminenta răpire. Cum ar trebui să ne trăim viața pentru a fi siguri că vom fi răpiți?

„Confruntarea cu adevărul ne arată ceea ce suntem dincolo de măștile pe care le purtăm.” (Răzvan Mihăilescu)

Invitatul nostru de azi e pastorul Răzvan Mihăilescu, de la Biserica „Râul Vieții”, din București.

Edițiile anterioare ale emisiunii pot fi văzute aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Urmărește-ne pe Facebook, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe aici: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv