Biserica globală

Adaugat la :  12.05.2021

Recent, fostul Secretar de Stat, Mike Pompeo, a stat de vorbă cu fondatorul canalului CBN și prezentatorul emisiunii Club 700, Pat Robertson pentru a vorbi despre situația lumii. La sfârșitul conversației, Pat l-a întrebat pe fostul Secretar de Stat despre răspândirea creștinismului în China și în lume.

Pat Robertson,fondator CBN, prezentator Club 700: Am crezut că cea mai mare țară creștină din lume va fi China. Așa de mulți oameni s-au întors la Domnul, în China. A fost copleșitor. Se pare că are loc o trezire spirituală. Ați observat cât de mulți oameni se întorc la Domnul?

Mike Pompeo, fost Secretar de Stat SUA: Da, am văzut-o în multe locuri, în Africa, în America de Sud. Sunt de părere că Duhul este viu în China, deși regimul autoritar încearcă să respingă și să nege existența bisericilor în case și posibilitatea de a practica credința. Sunt convins că poporul chinez va veni la Domnul într-un număr mare.

Pat Robertson: Da.

Mike Pompeo: Va fi un eveniment glorios. Cred că Dumnezeu atinge inimi și schimbă vieți în întreaga lume. În consecință, sunt foarte optimist.

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Știre prezentată în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 878, difuzată la Alfa Omega TV în mai 2021.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională