Biserica locală și lucrarea Duhului Sfânt Calea, Adevărul și Viața 677, cu Mihai Bujdei

Adaugat la :  10.10.2020

Mihai Bujdei este pastor la biserica „Sfânta Treime” din VIcovu de Sus. Suntem onorați că l-am avut ca invitat al emisiunii.

Caută-ne, uite toate locurile unde ne poți vedea:

- pe pagina de știri: https://www.facebook.com/pg/StirileAlfaOmega/posts

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte