Biserica persecutată Reportaj Mapamond Creștin

Adaugat la :  4.06.2020

În Cuba are loc un nou val de persecuție a creștinilor. Acesta vizează evangheliștii și creștinii din închisorile țării. Potrivit lui Patrick Klein de la Vision Beyond Borders gardienii rup Biblii și oficialitățile transferă creștinii în alte închisori. La emisiunea Global Lane de la CBN, Klein a spus că bisericile se confruntă cu aceeași situație.

Patrick Klein: În bisericile de case, dacă muzica este prea tare sau predicile sunt prea gălăgioase și vecinii se plâng, atunci guvernul intervine și închide aceste biserici. Oamenii nu știu niciodată la ce să se aștepte. Când oamenii merg al biserică sau plantează o biserică încearcă să se înțeleagă bine cu vecinii și încearcă să îi ajute. Biserica se răspândește în Cuba. Este uimitor.

Potrivit lui Klein guvernul persecută Biserica deoarece se teme de puterea și de răspândirea creștinismului.

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 829, difuzată în iunie 2020. Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Fii parte la răspândirea Cuvântului Domnului, la vestirea venirii Lui și la echiparea credincioșilor: https://alfaomega.tv/donatii