Biserica și Covid-19 Știre Alfa Omega TV

Adaugat la :  22.10.2020

Faptul că președintele SUA a avut Covid-19 ne amintește că ne aflăm în mijlocul pandemiei și că oricine poate lua virusul. John Jessup urmărește modul în care boala îndeamnă credincioșii la acțiune.

Femeie: A Ta este toată Lauda și toată Gloria!

John Jessup: Apostolul Pavel a încurajat credincioșii în Noul Testament să nu se îngrijoreze, ci să se roage.

Donald Trump: Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile voastre, deoarece chiar a fost o perioadă incredibilă.

John Jessup: Aceasta este o metodă prin care creștinii luptă împotriva coronavirusului. Pentru alții, bătălia este personală.

Tony Perkins: M-am infectat cu coronavirusul în iulie.

John Jessup: Tony Perkins de la Family Research Council a spus echipei de știri de la CBN că vara trecută virusul a lovit întreaga familie.

Tony Perkins: Fiica mea este asistentă medicală la camera de urgență și lucrează cu pacienți infectați cu coronavirus. Nu știm dacă am luat virusul de la ea sau într-o călătorie.

John Jessup: El a avut simptome timp de vreo două săptămâni. Potrivit unui test recent, el are anticorpi Covid.

Tony Perkins: Dacă oamenii iau virusul, atunci apără societatea, deoarece ei opresc răspândirea visrusului.

John Jessup: Perkins a participat luna trecută la ceremonia din Grădina de Trandafiri, care este considerat un eveniment cu un risc ridicat de infectare și a stat aproape de fostul guvernator al statului New Jersey, Chris Christie, care împreună cu președintele, prima doamnă și cu mulți alții s-au infectat cu virusul.

Greg Laurie: Poate ați auzit că am fost testat pozitiv cu Covid-19.

John Jessup: Pastorul Greg Laurie de la Harvest Christian Fellowship a făcut acest apel plin de pasiune și a trimis înregistrarea la Știrile CBN.

Greg Laurie: Aș dori ca în astfel de vremuri să nu politizăm o asemenea problemă și să ne arătăm compasiunea față de cei care se zbat cu această problema, care este una reală.

John Jessup: Perkins și alții spun că a venit timpul ca Biserica să treacă la acțiune.

Tony Perkins: Într-un astfel de moment trebuie să fim lideri. Sincer, nu cred că am făcut o treabă prea bună. Înțeleg că este o problemă serioasă. Înțeleg că oamenii au murit din cauza acestei boli. Trăim într-o lume periculoasă. Nu ne putem ascunde. Trebuie să apelăm la bun simț și să respectăm regulile necesare de protecție.

John Jessup: La o întrunire recentă, numită Freedom Sunday liderii creștini au făcut apel la credincioși să aleagă credința și nu frica și să reia închinarea la biserică.

Bărbat: Prețuim împreună drepturile Bisericii în America.

Che Ahn: Câți știu că Biserica există de 2.000 de ani? Mai ales acum, pe vreme de pandemie, noi, credincioșii am fost primii care am intervenit în caz de nevoie.

John Jessup: O practică ce pune siguranța publică mai presus de dreptul la închinare, din Primul Amendament, este contestată în tribunale. Totuși, pentru cei credincioși, rugăciunea este o armă indispensabilă în lupta împotriva Covid, care l-a afectat pe pastorul John Hagee, care nu a participat la evenimentul din Grădina de Trandafiri, dar a fost la Casa Albă mai devreme.

Matt Hagee: Deoarece este o realitate în viața noastră, avem promisiunea că slujim unui Dumnezeu care este un Vindecător.

John Jessup: Rugăciunea este o unealtă eficientă, pe care credincioșii o văd ca pe un tranșeu de apărare.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Mapamond Creștin” 849, difuzată la Alfa Omega TV în octombrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.