Biserici atacate Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  5.08.2020

Așa cum ne-a spus Dale Hurd de la CBN, bisericile se află printre ținte. În luna iulie, mai bine de cinci biserici și instituții catolice au fost atacate și au fost vandalizate statui care Îl reprezentau pe Isus și pe Fecioara Maria. Au avut loc și incidente mai grave. În Orlando, un om a dat foc unei biserici în timp ce enoriașii participau la o slujbă în interiorul bisericii. În nordul Californiei, este posibil să fie vorba de o incendiere premeditată în cazul unei biserici veche de 249 de ani, care a fost grav afectată. Biserica face parte dintr-o rețea misionară, fondată de părintele Juniper Serra. El e considerat un simbol al opresiunii în rândul activiștilor indigeni. Statuile și momumentele înălțate în amintirea sa au fost deteriorate sau dărâmate. Pe canalul de știri Fox, la ”Tucker Carlson’s Show”, Eric Metaxas, prezentator creștin de radio, spune că atacurile dezvăluie un adevăr îngrijorător despre protestatari.

Eric Metaxas: Demolarea statuilor poate avea și un motiv mai profund. Nu îmi face plăcere să o spun, dar este vorba despre ceva obscur. Am văzut astfel de acțiuni în timpul Revoluției franceze. Este vorba de o ură față de Dumnezeu, față de orice autoritate. Acești oameni sunt fascinați de ideea că pot avea autoritate, că pot avea putere.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 838, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega