Bisericile din Regatul Unit cauta metode noi de evanghelizare

Adaugat la :  23.08.2019

In Regatul Unit, un tobogan de carnaval plasat intr-o biserica a starnit reactii diferite. Este vorba de Caredrala din Norwich din estul Angliei. Biserica a promovat un tobogan in spirala de 16 metri pentru a scoate in evidenta tavanul catedralei. Potrivit preotului Andy Brian acest tobogan ofera vizitatorilor posibilitatea unica de a vedea biserica din aer, sa stea in Cuvantul lui Dumnezeu si sa participe la un mars al mantuirii. O alta biserica mai ofera un teren de minigolf in catedrala cu cate o pilda la fiecare gaura. Liderii spera ca le pot vorbi oamenilor despre Isus in mod diferit. Insa dr. Gavin Ashenden, fostul capelan al reginei spune ca asta este o bataie de joc. El a spus ziarului britanic The Telegraph, citez: Aceasta este o blasfemie deoaece catedrala reprezinta credinta oamenilor de-a lungul anilor, multi dintre ei fiind martiri care au platit cu viata pentru credinta lor in Hristos si o catedrala este o intrupare a lui Hristos.

Stire prezentata in cadrul emisiunii Mapamond crestin 788 – august 2019. Citeste aici ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri