Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Bunul samaritean

Adaugat la :  23.05.2019

Un barbat din Virginia a devenit erou, dupa ce a reusit sa opreasca un om de la sinucidere. Collin Dozier si-a riscat propria viata, deoarece acel om voia sa sara de pe un pod. Charlene Aaron ne va spune cum se salveaza si alte veieti datorita acestui eveniment.

Charlene Aaron: La sfarsitul lunii aprilie, spre miezul noptii, Collin Dozier mergea cu masina spre casa, cand a observat o masina abandonata la podul Lesner, care se afla in spatele meu. A spus ca a simtit un indemn de la Dumnezeu ca sa investigheze ce s-a intamplat cu soferul.

Collin Dozier: Proprietarul nu era in apropierea masinii. Astfel, Duhul Sfant mi-a vorbit si mi-a spus sa merg pe pod.

Charlene Aaron: Barbatul coborase din masina sa, ca sa sara de pe pod.

Collin Dozier: Atunci i-am spus sa nu o faca, pentru ca Isus il iubeste si are un plan pentru viata lui.

Charlene Aaron: Dozeir, un crestin devotat, a spus ca barbatul pe nume Jacob nu i-a raspuns, dar el a continuat sa ii vorbeasca si i-a spus marturia personala.

Collin Dozier: Am facut singurul lucru pe care am stiut sa-l fac intr-o astfel de situatie. M-am rugat. Am spus: „Isus, Te rog sa-i vorbesti acestui om. Deschide-i ochii si arata-i dragostea Ta.”

Charlene Aaron: Dozeir spune ca, atunci cand a ajuns politia, situatia a degenerat.

Collin Dozier: El a spus sa il lasam in pace, pentru ca are o arma si ne va ucide pe amandoi.

Charlene Aaron: Atunci, Dozeir, un fost atlet, s-a apropiat de barbat care deja se legana pe balustrada podului. Dozeir a trecut la actiune.

Collin Dozier: L-am apucat de maini ca sa nu poata sa apuce nimic. M-am dus la balustrada si l-am tras inapoi. L-am ridicat si l-am pus pe drum. In acel moment, ofiterul de politie a sarit peste balustrada dinspre drum si astfel, am reusit sa il oprim.

Charlene Aaron: Primaria orasului Vriginia Beach a recunoscut fapta eroica a lui Dozeir si a primit un premiu pentru salvarea unei vieti.

Bobby Dyer: Sunt convins ca bunul Dumnezeu Isi pune mainile pe umarul nostru si ne indeamna la fapte marete. Acest barbat si-a riscat viata sa salveze pe cineva.

Charlene Aaron: Intre timp, Dozeir a luat legatura cu acel barbat care fusese drogat in noaptea in care a incercat sa se sinucida. Luase metamfetamina, Fenciclicidina, heroina si cocaina. Intre timp, el a devenit crestin si acum merge la biserica lui Dozeir si doreste sa fie botezat.

Collin Dozier: A vazut dragostea pe care i-am aratat-o si a spus ca isi doreste sa fie iubit. I-am povestit Scriptura si am spus ca, daca vrea, ne vom ruga impreuna. El a fost de acord si L-a acceptat pe Isus.

Charlene Aaron: Intre timp, Dozeir spune ca a fost contactat de alti oameni care sufera si cel putin unul s-a intors la Hristos. Multi spun ca Dozeir este un erou, el Il slaveste pe Cel care a salvat un suflet in mai multe moduri.

Collin Dozier: Toata slava este a Domnului, fara dubii. Numai Dumnezeu poate face asa ceva!


Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 775 - mai 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.